Kledij

KSA-Chiro trui€25
KSA-Chiro t-shirt€15

Wat is ons uniform?

We maken onderscheid tussen leden van de lagere school & leden van het middelbaar.

Leden van de lagere school dragen:

• KSA-Chiro T-shirt (of trui)
  • Sjaaltje

Een Chiro broek/rok mag gedragen worden, maar is niet verplicht. Een hemd raden we af omdat dit sneller ontgroeid is & minder duurzaam is in evt. doorverkopen

Leden van het middelbaar dragen:

• KSA-Chiro T-shirt (of trui)
  • Sjaaltje
  • Chiro broek/rok
  • KSA Hemd

Bestellen?

Dat kan via de banier website, langsgaan bij de banier, de KSA-webshop of gewoon bij de leiding!

Via Vinted kan je ook heel wat 2dehands Chiro-kledij vinden. Het nadeel is dat je deze niet kan passen, maar wij hebben wel elke maat op voorraad mocht je willen passen en dan 2de hands bestellen!

Laat dit veld blanco
Het verschil tussen een bermuda en een korte broek is de lengte hiervan. Wil je ze naast elkaar vergelijken raden we je aan naar de Banier te gaan. Wij hebben enkel kindermaten op voorraad.
Hemden starten best groot, broeken & rokken kunnen vanaf zeer kleine maten. Hemden kunnen tot maat 50
Broeken & rokken vallen iets kleiner, deze lopen tot maat 52. Kinderpasmaten zijn altijd beschikbaar. De maten van de truien & de t-shirts zijn iets anders maar kiezen altijd de dichtstbijliggende maat

De kleding-bib is een eenvoudigere manier om aan een lage prijs uniformstukken aan te bieden aan leden of leiding. Dit zonder verdere verplichtingen en het zorgt er voor dat we voldoende stock terug krijgen.

Huisregels van de kleding-bib

1. Je moet ingeschreven zijn als lid van KSA-Chiro Barrier om van deze bib gebruik te maken.
  2. De kledij wordt na elk jaar weer binnengebracht, tenzij je de lening graag verlengt. In dat geval is het voldoende ons hiervan op de hoogte te brengen via facebook, mail of tijdens het ophaalmoment.
  3. KSA-Chirokledij mag vuil worden. Een vlek, een scheur, dat kan gebeuren. Er zal geen vergoeding aangerekend worden voor accidentele schade. Wij vragen wel om geen namen of tekeningen te maken op deze kledij, zodat die later verder kan uitgeleend worden. Anders verwachten we dat u de kledij overkoopt aan een schappelijke prijs.
Bib-voorstelwJaarprijs
Hemd€8 / speeljaar*
Broek / Rok€8 / speeljaar
Hemd + Broek / Rok€15 / speeljaar