Bivak

Het bivak komt er weer aan! Het hoogtepunt van het werkjaar vindt weer plaats van 1-10 augustus, met de jongste groep die pas aankomt op 5 augustus.

Dit jaar trekken we met z’n allen naar Zele!

Ben je één van de formulieren kwijt geraakt? Die kan je hier vinden!

Vertrek

Kapoentjes: De Kapoentjes vertrekken 05/08 met de trein naar Zele. Ze verzamelen om 09:10 aan het station van Lommel. Zij schuiven na aankomst meteen aan tafel met de andere Highlanders. Dus een lunchpakket is niet nodig, een flesje water is altijd nuttig.

Sloebers & JKK: De Sloebers en JKK vertrekken op 01/08 met de trein naar Zele. Ze verzamelen om 09:10 aan het station van Lommel. Ze nemen een lunchpakket mee.

Knati’s & Jiti’s: De Knati’s en Jiti’s gaan zoals de traditie het voorschrijft met de fiets. Ze verzamelen om 07:45 aan het Bjöske. Hier zullen ze, samen met een deel van de leiding, hun 5u durende fietstocht starten.
Zij nemen een tip-top in orde fiets, voldoende drinken en een lunchpakket mee.

Ze laten hun fiets keuren op 27/7, zonder gekeurde fiets kunnen ze niet vertrekken. Zo zijn we zeker dat de fiets, de tocht gaat overleven.

Alle leden keren met de bus terug naar het Bjöske. We verwachten rond 14u00 aan te komen. De koffers reizen met hun mee en kunnen dus samen mee naar huis. De verloren voorwerpen zullen ook dan uitgelegd worden.

Mocht er vertraging zijn met de terugkomst wordt dit via de groepschats gecommuniceerd.

Kostprijs

Alhoewel alle andere prijzen omhoog zijn gegaan het afgelopen jaar hebben we voor dit jaar onze prijs gedrukt kunnen houden. De prijs houdt in: 3 maaltijden per dag, een viertuurtje, kampmateriaal, onkosten zoals zwemmen etc.

Bezoekdag

We hebben als leidingsploeg beslist om dit jaar geen bezoekdag te doen. Dit om het heimwee bij de leden te verminderen, de afstand is niet voor elke ouder te overbruggen en het is niet altijd eerlijk tegenover leden waar de ouders niet van kunnen komen. Daarom hebben we beslist als groep de kapoentjes met de trein te laten komen, en voor iedereen een gezamelijk afscheidsmoment te geven.

IEDEREEN MEE!

Sinds vorig werkjaar staat onze groep ingeschreven voor het Iedereen Mee Op Kamp initiatief van de Chiro. Hiermee gaan wij en zij op zoek naar kinderen uit de buurt die normaal niet mee kunnen op kamp of het concept jeugdbeweging niet echt kennen. Het kunnen ook gewoon vriendjes zijn van leden die een super zomer willen beleven. Wij nemen ze dan mee op een onvergetelijk avontuur. Zo zorgen wij ook dat zij een zorgeloze zomer hebben. Het kan dus zijn dat er extra vriendjes in de groep bij uw dochter of zoon zitten deze zomer.

Mocht je zelf iemand weten? Altijd welkom! : )