Dag 1 – Aankomst in Wezel

Door de Tippers & Knapen

We stonden vroeg op om voor de laatste keer onze koffers goed na te kijken. 9u waren Indy en Janne al aan het Bjöske om te vertrekken naar de kampplaats met als tussenstop de Keiheuvel om daar te vertoeven aangezien we onze tenten niet moesten opzetten. Na veel speelplezier zetten ze hun tocht verder naar de kampplaats. Eenmaal aangekomen stond Eli-Emannuel hen al op te wachten. Daarna kwam de tweeling met een brede lach aan en begonnen ze met dikke zin hun tenten in te richten.

Plots begon het de hele namiddag te regenen, omdat de kampplaats een beetje begon te transformeren naar een moeras besloten we op tijd afwateringskanalen te graven om te voorkomen dat het erger werd. Na dat begonnen we aan onze laatste opdracht, de vlaggenmasten en de wasplaats sjorren.

Na uren sjorplezier waren we er wel klaar mee, maar uiteindelijk stond het wel allemaal recht :). Na een avondje weerwolven kropen we voor de eerste keer in onze slaapzakken.

Groetjes

Knapen & Tippers xoxo

PS: Elke dag verschijnt er een verslagje van een groep. We proberen dit rond 22:30 te plaatsen maar kan soms wat later zijn. Alle foto’s verschijnen rond hetzelfde moment ook op de Flickr en een selectie op onze kanalen.

Tot morgen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.